Mariah Carey voegt data voor 2025 toe aan de residentie ‘Celebration of Mimi’ in Las Vegas

De nieuwe shows vinden plaats in januari en februari. Mariah Carey verlengt haar residentie in Las Vegas. Terwijl ze zich voorbereidt om terug te keren naar Dolby Live in Park MGM op vrijdag 26 juli voor de volgende run van haar Mariah Carey: The Celebration of Mimi Live in Las Vegas-show, kondigde MC voor begin 2025 acht extra optredens aan.

De nieuwe optredens beginnen met een show op 31 januari en lopen door tot een optreden op 15 februari, waarbij kaartjes voor de nieuwe shows vrijdag om 10.00 uur PT voor het grote publiek te koop zijn. 

Carey’s residentie in Vegas begon in april met de eerste van wat gepland was als 16 shows in Dolby Live. De carrière-omspannende show, aangekondigd als een viering van het twintigjarig jubileum van Carey’s geliefde tiende album, The Emancipation of Mimi uit 2005, is een reis door de illustere carrière van de zangeres, van haar debuutsingle ‘Vision of Love’ uit 1990 tot ‘Dreamlover’, ‘Hero  ”, “Fantasie”, “Butterfly”, “Heartbreaker”, “Shake It Off”, “We Belong Together” en “Fly Like a Bird.”

Naast het vieren van het album The Emancipation, bracht Carey in juni een uitgebreide editie van haar Rainbow-album uit ter ere van het 25-jarig jubileum.  Het Pride-maandgeschenk voor fans, inclusief nieuwe remixen van hits als ‘Heartbreaker’ en ‘Thank God I Found You’, evenals een nieuw nummer, ‘Rainbow’s End’.

error: Kopiëren mag niet!