Kourtney Kardashian’s zoon Rocky lijkt op nieuwe foto’s op vader Travis Barker

De Blink-182-drummer werd gesteund door zijn familie voor zijn Run Travis Run-evenement in New York City. Kourtney Kardashian geniet nu al van de herinneringen aan de recente, extra speciale reis van haar en Travis Barker naar New York City.

Het echtpaar reisde een weekend naar de oostkust ter ere van Run Travis Run, de jaarlijkse halve marathon die de Blink-182-drummer organiseert ter ere van de vliegtuigcrash van 2008 die hij overleefde, en de ernstige verwondingen die daarmee gepaard gingen.

Naast de steun van Kourtney kreeg Travis de steun van zijn stiefzoon Reign en zijn zoontje Rocky Thirteen toen hij de speciale run voltooide, en de oprichter van Lemme deelde de liefste foto’s om dit te herdenken.

Kourtney ging naar Instagram toen het weekend ten einde liep en deelde een reeks hartverwarmende familiefoto’s, te beginnen met een foto waarop ze hand in hand loopt met Travis en haar zoon Reign, die ze deelt met ex-partner Scott Disick. Er volgt een foto van Reign die naast zijn moeder poseert en er helemaal volwassen uitziet, en vervolgens twee schattige foto’s van baby Rocky, een van Travis die hem omhoog houdt, en een andere van hem met Rocky die op zijn schoot zit terwijl hij drumt.

error: Kopiëren mag niet!