Hij was niet op het verjaardagsfeest van echtgenote Jennifer Lopez, maar wat heeft Ben Affleck dan wel gedaan?

“Dit wordt een geweldige dag.” Jennifer Lopez, die officieel pas vandaag, woensdag, jarig is, keek afgelopen weekend duidelijk uit naar haar verjaardagsfeest. Dat haar echtgenoot Ben Affleck er niet bij was, kon de zangeres duidelijk niet deren. Maar wat heeft de Amerikaanse acteur dan wel uitgespookt terwijl zijn vrouw haar verjaardag vierde?

De ‘Argo’-acteur werd afgelopen weekend gespot in Los Angeles, enkele duizenden kilometers verwijderd van zijn echtgenote. Affleck, die een rode T-shirt en een grijze broek aanhad, werd gefotografeerd terwijl hij onderweg was. Wat de Amerikaanse paparazzi ook niet ontgaan is: de acteur had zijn trouwring niet om.

Maandag was de acteur dan weer aan het werk. Toen werd hij gespot bij zijn kantoor. Affleck had zijn grijze broek en rode T-shirt ingeruild voor een marineblauw kostuum. Of hij ook nu zijn trouwring ‘vergeten’ was, is onduidelijk. De Hollywoodster had onder meer zijn sporttas en gsm vast waardoor het moeilijk te zien was of hij zijn ring ook toen thuisgelaten had.

Het is niet de eerste keer dat het koppel een speciale gelegenheid apart viert. Zo’n tien dagen geleden hebben Jennifer Lopez en Ben Affleck ook hun huwelijksverjaardag apart doorgebracht. De geruchten dat er een haar in de boter zit doen wel al langer de ronde. In mei verscheen de zangeres zonder haar partner op het Met Gala. Kort nadien zou Affleck hun gezamenlijke woning in Los Angeles verlaten hebben.

Inmiddels hebben de twee de villa ook te koop gezet voor 62 miljoen euro en dat amper een jaar nadat ze de woning gekocht hadden. Al komt dat voor velen niet als een verrassing. Volgens een insider is hun huwelijk “al maanden voorbij”.

error: Kopiëren mag niet!