Rihanna en A$AP Rocky zijn het coolste koppel in wijde, volledig zwarte looks

Rihanna en A$AP Rocky kunnen niet anders dan het meest stijlvolle koppel in de kamer zijn, ongeacht in welke kamer ze zich bevinden. Zaterdagavond werden de ouders van twee gespot terwijl ze het Mercer-hotel in New York City verlieten na een chique date-avond, en ze zagen er zo benijdenswaardig cool uit in het coördineren van geheel zwarte pasvormen.

De ‘Lift Me Up’-zangeres trok een gekreukt zijdeachtig topje over een kanten bh en combineerde dit met een wijde, gescheurde spijkerbroek die zo lang en wijd was dat ze er tijdens het lopen bijna op stapte.  Ze voegde wat sprankeling toe met haar Gucci-ballerina’s met monogram bestrooid met kristallen, maar ook met haar sieraden: grote witte diamanten oorbellen, een lange diamanten tennishalsketting, gelaagde diamanten tennisarmbanden en enkele gouden armbanden.

Tenslotte voegde ze een zwarte schildzonnebril met een zilveren montuur toe. Naast haar was Rocky cool als altijd in een van zijn favoriete losse pakken. Deze had een jasje met dubbele rij knopen en een grote broek die om zijn glimmende kastanjebruine schoenen zat. Hij droeg het pak met een frisse witte jurk, een bloedrode stropdas, een zonnebril van schildpadden en dikke gouden oorbellen.

De sterren hebben geen reden nodig om feest te vieren, maar Rihanna heeft zojuist een grote deal binnengehaald voor Fenty Beauty, aangezien het merk nu een premiumpartner is van de Olympische en Paralympische Spelen van 2024. De Olympische Spelen gaan later deze week van start, dus we kunnen waarschijnlijk verwachten dat Rihanna en Rocky ons binnenkort zullen vereren met hun coördinerende straatstijl in de straten van Parijs.

error: Kopiëren mag niet!