Echtpaar Hieralal-Lala vierde onlangs hun gouden huwelijk  

Het echtpaar Hieralal-Lala vierde op 21 juli hun gouden huwelijk in het ressort Lelydorp. Districtscommissaris Mohamed Shafiek Goelaman van Wanica Zuid-Oost bracht via zijn vertegenwoordigers de felicitatie over. Het jubilerend echtpaar heeft een bloemstuk, een felicitatiekaart en een ingelijste foto in ontvangst mogen nemen. 

De heer Dewram Hieralal is geboren op 5 mei 1948 in het district Suriname. Hij komt uit een gezin van veertien kinderen waarvan hij het vijfde kind is. De school heeft hij doorlopen. Toen hij 22 was vertrok hij naar Nederland. Zijn loopbaan starte hij bij diverse bedrijven, waaronder Vredesteijn en Snickers. Hierna melde hij zich aan bij de militaire dienstplicht in Nederland. In 1977 kwam hij voorgoed terug naar Suriname en nam de winkel over van zijn vader, die hij voor ongeveer 40 jaren heeft gedraaid.

Mevrouw Rampatie Lala zag het levenslicht op 28 september 1954 in het district Commewijne. Zij komt uit een gezin van elf kinderen waarvan zij het zesde kind is. De school heeft zij bezocht. Op haar 16e jaar vertrok zij naar Nederland. Zij kwam daarna voorgoed terug naar Suriname. Het echtpaar heeft elkaar zelf leren kennen. n het zelfde jaar huwde het echtpaar op 21 juli in het district Para.

Uit het huwelijk is een dochter geboren. Met trots kondigt het echtpaar aan hun eigen woning te hebben opgezet op het adres waar zij woonachtig zijn. Als geloofsovertuiging belijdt het echtpaar het geloof van de Hindoe en is Sanatan, zo bericht het Burger Informatie Centrum Wanica Zuid-Oost.

error: Kopiëren mag niet!