Brunswijk ontpopt zich als tweede Jhauw in de politiek met ‘openbaringen’

Vicepresident Ronnie Brunswijk, tevens voorzitter van de Algemene Bevrijdings- en Ontwikkelingspartij (ABOP) is ervan overtuigd dat zijn partij bij de verkiezingen van 2025 meer dan 100.000 stemmen zal halen. De leider van de ABOP zegt een openbaring te hebben gehad hierover en herhaalt dit met regelmaat op allerlei bijeenkomsten en persconferenties. 

Brunswijk gaat hiermee op het spoor van Ramsoender Jhauw, ondernemer en voorzitter van de Partij voor Integriteit, Nationale Motivatie en Gelijke kansen (PING). Voor de verkiezingen van mei 2015 was Jhauw naar aanleiding van openbaringen overtuigd van verkiezingswinst. Hij was zelfs verzekerd van het presidentschap. “God zal de overwinning aan PING geven”, sprak Jhauw in zijn desastreuze verkiezingscampagne van 2015. PING kreeg uiteindelijk in Paramaribo 130 stemmen. 

Brunswijk op zijn beurt deed afgelopen week melding van het voornemen van de ABOP om zelf de lijst in te vullen met alle 51 kandidaten voor de Nationale Assemblee. De aangekondigde fusie tussen de ABOP en PL is van de baan.

Na de verkiezingen zal hierover verder worden uitgewijd, stelde de ABOP leider. Maar. Brunswijk is overtuigd van verkiezingswinst, gelet op zijn eigen populariteit. Hij zegt alle vertrouwen erin te hebben dat ABOP 100.000 plus stemmen zal halen. De strijd zal tijdens deze verkiezingen gaan om leiders, zo gelooft Brunswijk. 

error: Kopiëren mag niet!