Notoire 39-jarige winkeldief na maanden in de kraag gevat te Rijsdijk

De 39-verdachte A.M. is terzake een reeks winkeldiefstallen door leden van het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) aangehouden te Rijsdijk in het district Para. 

De verdachte die vanaf begin dit jaar op de interne opsporingslijst stond, wist zich steeds uit handen van de politie te houden terwijl hij doorging met zijn diefstallen. Op camerabeelden is duidelijk te zien hoe de verdachte verschillende winkels binnenstapt en op een onbewaakt moment met goederen, zoals dure damestassen, horloges, slippers, truitjes en parfums, uit de winkels gaat. 

De afdeling Recherche van Paramaribo die de zaak in onderzoek heeft, kreeg na ontvangen informatie assistentie van het RBTP om deze verdachte aan te houden. De man heeft bij de afdeling Recherche van Paramaribo ongeveer zes aangiftes tegen hem liggen. 

Na afstemming met het Openbaar Ministerie werd A.M. in verzekering gesteld.

De afdeling Recherche van Paramaribo roept ondernemers op die door deze verdachte benadeeld zijn en over duidelijke bewijzen beschikken, zich te melden bij de afdeling Recherche van Paramaribo gevestigd in het gebouw van politiebureau Geyersvlijt of bellen met de nummers 451163 of 115.

error: Kopiëren mag niet!