Rihanna toont in NYC haar liefde voor Puma in Liga OG Retro-sneakers

Rihanna bleef comfortabel tijdens een wandeling in New York City op 16 juli, terwijl ze naar buiten stapte op een paar Puma Liga OG Retro-sneakers en in een casual zomerensemble. Voor een uitstapje in de stad heeft Rihanna een aantal loungewear-basics samengesteld.

Ze droeg een aansluitende witte tanktop met ronde hals en een zwarte korte broek met trekkoord die tot haar dijen reikte. De “Love on the Brain”-zangeres voegde een laag toe aan de outfit met een lang donker vest dat tot over haar knieën viel. De muzikante en onderneemster voegde extra persoonlijkheid toe aan het ensemble met een Yankees-hoed, die ze achterstevoren droeg, en een zonnebril.

Rihanna koos ervoor om Puma, een bedrijf waarmee ze een voortdurende samenwerking heeft, op dinsdag te vertegenwoordigen. Haar lage witte sneakers hadden het klassieke Puma-logo, een gebogen strook die tegen de zijkant van de schoen afstak. De contrasterende donkere en lichte stof complementeerde de kleuren van haar outfit, waardoor een gecoördineerde look ontstond. De sneakers met veters hadden ook een beige zool, wat een derde neutrale tint aan de colorway toevoegde. Een van Puma’s schoenen die op die van Rihanna lijkt, is de Palermo Leather Women’s Sneakers in White-Vapor Grey-Gum, die voor $ 90 te koop zijn.

Rihanna’s relatie met Puma begon in 2014. Ze werd benoemd tot Global Brand Ambassador en Creative Director en lanceerde daarnaast haar eigen lijn met het merk. Tien jaar later is de meest recente release van Fenty x Puma de Creeper Phatty van Rihanna, een platform-veterschoen met corduroy en suède en een kruipzool. In de nieuwste campagne voor de schoen, genaamd ‘In Session’, modelleren Rihanna, Angelica Huston en Chloe Cherry de verschillende kleurstellingen.

error: Kopiëren mag niet!