Dc Paramaribo Noord-Oost, marktmeester en groothandelaren Centrale Markt doneren verse groenten aan kindertehuizen

Recent heeft districtscommissaris Ricardo Bhola van Paramaribo Noord-Oost in samenwerking met de marktmeester en groothandelaren van de Centrale Markt een bijzondere actie uitgevoerd. Gezamenlijk hebben zij een grote hoeveelheid verse groenten gedoneerd aan twee kindertehuizen in de omgeving.

Beide kindertehuizen zijn erg blij met de donatie en bedankten marktmeester Sergio Anoesa en de groothandelaren voor hun bijdrage. De directeuren van beide kindertehuizen vertellen dat de groenten goed van pas zullen komen en dat ze erg dankbaar zijn voor deze hulp.

De actie toont aan hoe belangrijk het is om samen te werken en elkaar te helpen in moeilijke tijden. Zo kunnen de kinderen dankzij deze donatie genieten van verse en gezonde maaltijden, en dat is een mooi gebaar van solidariteit en medeleven. Het laat zien dat kleine gebaren een groot verschil kunnen maken in het leven van anderen.

De heer Anoesa benadrukt aan de redactie van Dagblad Suriname dat het belangrijk is om elkaar te helpen, vooral in tijden van nood. Hij roept daarom ook andere bedrijven en organisaties op om te kijken naar mogelijkheden om te doneren aan goede doelen en tehuizen. Hij is van plan om vaker donaties te doen en hoopt op meer steun vanuit de gemeenschap.

De kindertehuizen zijn erg dankbaar voor deze donatie en kijken uit naar meer samenwerkingen in de toekomst. De Marktmeester en de groothandelaren hebben laten zien dat ook zij een steentje kunnen bijdragen aan de samenleving en het welzijn van kinderen in nood. Het is een mooie geste die zeker gewaardeerd wordt door de gemeenschap.

CS

error: Kopiëren mag niet!