Niet verstrekken kwitanties bij Telesur zorgt voor irritaties bij klanten

Burgers ervaren irritatie en ongemak bij Telesur vanwege het feit dat ze geen kwitanties ontvangen voor hun betalingen. Het niet krijgen van een kwitantie maakt het moeilijk om te bewijzen dat de betaling is gedaan en kan problemen veroorzaken bij het oplossen van eventuele geschillen of klachten. Dit gebrek aan transparantie kan leiden tot wantrouwen en frustratie bij de klanten van Telesur, en het is belangrijk dat het bedrijf dit probleem aanpakt om het vertrouwen van hun klanten te behouden.

De redactie Dagblad Suriname heeft telefonisch contact gemaakt met de dienstdoende afdeling “Customer Care” en heeft feedback gekregen. De medewerker in kwestie heeft laten weten graag anoniem te blijven.

“Het is werkelijk zo dat wij geconfronteerd worden met deze klachten. Wij snappen de irritaties van de burgers, maar als bedrijf willen wij ook vooruitgaan met de moderne technologie. In dit soort gevallen als wij klachten binnenkrijgen, dan vragen wij de gegevens op van de cliënt en er wordt een kwitantie gemaakt en opgestuurd naar de desbetreffende afdeling. Er is geen sprake van dat er iets mis is met het systeem.”

“Er zijn ook gevallen dat cliënten geen geavanceerde mobiel hebben en geen foto kunnen laten maken, dan vragen wij voor medewerking als ze iemand vertrouwens hebben en een emailadres kunnen geven aan ons zodat die kwitantie toch gemaild kan worden. Het klinkt simpel, maar het is beter om naar een oplossing te zoeken. En zoveel mogelijk van onze kant de goede service te bieden.”

CS

error: Kopiëren mag niet!