61-jarige dak- en thuisloze man overlijdt na te zijn aangevallen door man in Willem Campagnestraat

De 61 jarige dak- en thuisloze man A.L. is op woensdag 17 juli aangevallen door een man, A.S, en is ten gevolge hiervan overleden. De verdachte A.S. heeft tegenover de politie verklaard dat, elke keer dat hij A.L. tegenkwam, deze zijn broek liet zakken en zijn geslachtsdeel demonstratief toonde. 

A.S. stapte woensdag uit een lijnbus in de J.A. Pengelstraat en liep over de Willem Campagnestraat richting Abrabroki. A.S. zag A.L, die volgens zijn verklaring, bij oogcontact met de verdachte meteen zijn broek liet zakken. Bij het zien hiervan werd de verdachte boos, rende op het slachtoffer af en sloeg hem met zijn tas op het hoofd. 

In de tas zat echter een mes, waarvan hij tot de ontdekking kwam dat het mes de tas door de slag had doorboord en het slachtoffer aan de opgelopen verwondingen is overleden. 

De verdachte liep hierna, zonder zich te bekommeren over het slachtoffer, verder naar de Kankantriestraat waar hij werd aangehouden door de politie en overgebracht naar het bureau ter voorgeleiding aan een Hulpofficier van Justitie. 

De afdeling Kapitale Delicten is bezig met het verdere onderzoek.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de verdachte in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!