Trump vergroot voorsprong op Biden in verkiezingspeiling

July 17, 2024 – President Biden, steeds meer geïsoleerd tijdens de grootste politieke crisis van zijn presidentschap, bevindt zich in een historische impasse met zijn partij, waardoor er een grote kloof ontstaat in de opiniepeilingen tussen Biden en Trump.

Biden heeft tegenover zijn bondgenoten zijn frustratie geuit over het feit dat mensen niet lijken te accepteren dat hij mentaal sterk en geschikt is om leiding te geven, aldus een persoon die bekend is met zijn denkwijze. En hij is van mening dat zijn opiniepeilingen moeten weerspiegelen wat hij als zijn prestaties beschouwt.

De poging tot moord op voormalig president Donald Trump op 13 juli heeft de publieke druk op Biden om de race te verlaten enigszins getemperd. Maar de partij blijft diep verdeeld. Leiders van het Democratische Nationale Comité gebruiken het moment om snel actie te ondernemen om hem eind juli te bevestigen als de presidentskandidaat van zijn partij, volgens vier mensen die over de kwestie zijn ingelicht, terwijl veel andere Democraten wanhopig zijn over de vooruitzichten van Biden, aldus de New York Times.

error: Kopiëren mag niet!