Shah Rukh Khan, Salman en Aamir Khan omarmen winstdeling voor gezond Bollywood

Ervaren producent Ramesh Taurani van Tips Industries stelt dat winstdeling de sleutel is om de Hindi-filmindustrie te helpen bloeien. Grote sterren zoals Shah Rukh, Salman en Aamir Khan accepteren nu winstdeling voor hun projecten, waardoor torenhoge kosten worden vermeden.

In een interview met Indian Express legt Taurani uit dat hoewel entouragekosten problematisch zijn, de hoge sterrenvergoedingen een grotere belemmering vormen. Hij prijst de Khans voor hun bereidheid om op basis van winstdeling te werken, wat de financiële druk verlicht.

Taurani beschrijft ook de veranderende trends binnen Bollywood. Romantische films zijn verminderd en hebben plaatsgemaakt voor actie, biopics en thematische films, zoals Pathaan en Jawan. Dit heeft een tegenslag veroorzaakt voor romantische films.

Zijn productiehuis komt met Race 4 en een komedie met Varun Dhawan, geregisseerd door diens vader, David Dhawan. Hij benadrukt het belang van budgetmanagement bij het maken van films en prijst de kwaliteit van hun creaties, zoals de film Merry Christmas.

Taurani pleit voor een evenwicht tussen productiekosten en creatieve output en benadrukt dat goed uitgevoerde winstdeling kan zorgen voor een duurzaam model voor toekomstige projecten binnen Bollywood.

error: Kopiëren mag niet!