Minister Nurmohamed over vier jaar regering; “Belangrijke transformatie doorgevoerd”

Vandaag precies vier jaar geleden, namelijk op 17 juli 2020, namen diverse nieuwe ministers van de regering Santokhi-Brunswijk het roer over van de regering Bouterse-Adhin. Het nieuwe kabinet, inclusief president, vicepresident en 17 ministers, werd op 16 juli beëdigd op het Onafhankelijkheidsplein. 

Minister Riad Nurmohamed zegt reflecterend op de afgelopen vier jaar, dat hij in bijzonder uitdagende tijden aan de slag ging als minister van Openbare Werken, OW. “Vier jaar verder kan ik zeggen dat een belangrijk traject van transformatie, vernieuwing, verbetering en versterking van OW is doorgevoerd.” 

“Het ministerie is opengesteld voor eenieder. Transparantie en eerlijkheid zijn terug en vooral de stank van corruptie is weggelegd. Het ministerie is volledig gereorganiseerd.”

Nurmohamed zegt verder tegenover Dagblad Suriname: “Landgenoten hebben grote offers gebracht in de afgelopen tijd. De offers zijn niet zomaar en zullen vruchten afwerpen. Het goede werk zal gestaag voortgezet worden. Grotere projecten worden uitgevoerd en voorbereid. Het Surinamerivier baggerproject is uitgevoerd, Belangrijke wegen en vele bruggen zijn aangepakt. De Meteodienst en Waterloopkundige Dienst zijn nieuw leven ingeblazen. Nieuwe wetgeving is voorbereid, het contact met stakeholders is versterkt, trainingen en betere voorzieningen voor OW-personeel zijn gerealiseerd. De vooruitzichten zijn goed en wij mogen hoopvol zijn”, aldus de minister

error: Kopiëren mag niet!