Man (32) slaat een neef van hem bewusteloos met een houten blok

De politie van het bureau Livorno heeft vrijdag 12 juli de verdachte A.S. (32), die woont in de omgeving van de Gobajolaan, voor zware mishandeling van zijn neefje R.R. aangehouden.

Een broer van het slachtoffer, de 26-jarige K.R., kwam donderdag 11 juli naar het politiebureau Livorno en deed aangifte tegen zijn neef A.S. Volgens de aangever kreeg hij op 11 juli een telefoontje van een ander familielid, dat zijn jongere broer R.R. bewusteloos op een stoel zat. Hij ging naar de aangegeven locatie en trof bij aankomst zijn jongere broer R.R. inderdaad in bewusteloze toestand aan en bracht hem voor medische hulp per eigen gelegenheid naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. 

Uit het voorlopige onderzoek van de politie is naar voren gekomen, dat het slachtoffer samen met het andere familielid gras was gaan snijden toen zij hun neef A.S. tegenkwamen. Bij die gelegenheid vroeg R.R. aan A.S. waarom hij niet kon groeten, wat niet in goede aarde viel bij de neef. A.S. pakte een houten blok waarmee hij zijn neefje R.R. slagen toebracht aan zijn hoofd. Hierdoor verloor het slachtoffer het bewustzijn waarop  de verdachte zich uit de voeten maakte. 

De verdachte werd echter door de politie opgespoord en op 12 juli 2024 aangehouden.

A.S. werd voorgeleid en is na overleg met het Openbaar Ministerie hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!