Landelijke kick-off veldwerk ABOP een succes 

Vanuit zijn residentie in Noord-Paramaribo heeft vicepresident en partijvoorzitter Ronnie Brunswijk op zaterdag 13 juli het startsein gegeven van de landelijke mobilisatie en de landelijke veldwerk kickoff van de ABOP. Zo ook in andere delen van het land zijn partijleden en sympathisanten gekleed in partijkleuren en met vlaggen het veld ingetrokken om de goede boodschap van de geel/zwarte partij te verkondigen, zo laat de partij weten.

“De partij staat voor bevrijding en ontwikkeling en moet, ondanks de vele uitdagingen, doorgaan met het goede werk waarmee jaren geleden is begonnen. De ABOP is en zal blijven bewegen tussen het volk, zoals de ABOP-voorzitter het altijd heeft gedaan. Dit landelijke initiatief is bedoeld om de partij dichter bij het volk te brengen en de kiezers te betrekken bij de beleidsplannen en visie van de ABOP voor de toekomst van Suriname”, aldus de partij. 

Doelstelling: 100.000-plus stemmen bij verkiezingen 2025

De ABOP heeft een sterk sociaal beleid en wil dat verder versterken. De boodschap van de partij zal in de komende periode in stad en district gedeeld worden met het volk. De partij wil meer dan ooit zichtbaarheid voor elke Surinamer, ongeacht waar hij of zij mag zijn. 

Vicepresident Brunswijk sprak zijn vertrouwen uit in het succes van de campagne en benadrukte de doelstelling van de partij om 100.000 plus stemmen te behalen bij de verkiezingen van 25 mei 2025. “We zijn vastbesloten om onze boodschap van ontwikkeling en vooruitgang naar elke uithoek van het land te brengen. Met een sterke en vastberaden campagne zullen we onze doelen bereiken en bijdragen aan een betere toekomst voor alle Surinamers”, aldus Brunswijk. 

Ook partijsecretaris Marinus Bee was bijzonder trots en blij met het verloop van deze kick-off. Hij stelt dat de partij nooit was gestopt met het werk. De partij zal zich blijven inzetten voor de verbetering van het land en volk.

error: Kopiëren mag niet!