Hoe Hailey en Justin Bieber zich voorbereiden op baby 

Justin en Hailey Bieber bereiden zich voor op de komst van hun eerste kind en een bron vertelt aan Entertainment Tonight, dat ze omringd zijn door vrienden en familie terwijl ze zich klaarmaken voor de pasgeborene.

Het echtpaar heeft naar verluidt “tijd doorgebracht met familie en vrienden, naar de kerk gegaan en regelmatig op hun hechte kring geleund … ze hebben geprobeerd alles heilig te houden tijdens deze bijzondere tijd.” De bron vervolgt: “Justin en Hailey voelen zich zo opgewonden en opgewonden nu Hailey dichter bij haar uitgerekende datum komt. Ze kunnen niet wachten om samen een gezin te stichten en zijn dichter bij elkaar dan ooit tevoren. Ze weten dat dit hun lot was en dat dit hoofdstuk was wat hen te wachten stond en dat hun partnerschap zo bedoeld was.”

Terwijl het aftellen naar de komst van de baby doorgaat, heeft Justin zijn vrouw enorm gesteund. “Justin heeft kleine dingen gedaan om voor Hailey te zorgen, of het nu gaat om het bevredigen van haar verlangens naar zwangerschap, het masseren van haar voeten of het trakteren van haar op lekkere diners”, aldus de bron.

“Hij staat op haar wenken en de sky is the limit. Wat zij ook nodig heeft, hij zal het zeker krijgen.”

Het paar kondigde aan dat ze in mei van dit jaar in verwachting waren en deelden video’s en foto’s van hun geloftehernieuwing op Hawaï. Ze trouwden oorspronkelijk in 2018. Op de nieuwe foto’s en beelden draagt Hailey een witte jurk die haar figuur omhelsde en haar zichtbare zwangerschap liet zien. Ze zijn enthousiast om dichter naar elkaar toe te groeien, samen te leren en deze prachtige ervaring met elkaar te delen. Ze genieten van deze tijd en waarderen dit moment met goede vrienden en familie aan beide kanten.

error: Kopiëren mag niet!