Salman Khan plaagde Katrina Kaif, omdat ze niet met hem trouwde

Bollywood-superster Salman Khan, die een nauwe band heeft met actrice en zijn ‘Ek Tha Tiger’ tegenspeler Katrina Kaif, bespotte haar ooit, omdat ze de kans had gemist om met hem te trouwen en een ‘Khan’ te worden.

Tijdens de pre-huwelijksvieringen van Arpita Khan en Aayush Sharma in 2014 plaagde Salman Katrina Kaif als een ‘Kapoor’, aangezien ze op dat moment een relatie had met Ranbir Kapoor. Salman, die bekend staat om zijn gevoel voor humor, bespotte Katrina gekscherend en zei: “Kitna bada kans miss kiya Khan hone ka!” Het publiek juichte en joelde terwijl de acteur vriendelijk met Katrina praatte.

Later kwam Katrina met hem op het podium, en de twee betoverden het publiek met een optreden op haar hit ‘Chikni Chameli’. Salman Khan en Katrina Kaif, van wie het gerucht ging dat ze een relatie hadden, hebben samengewerkt in films als ‘Ek Tha Tiger’, ‘Tiger Zinda Hai’ en ‘Tiger 3’. 

De chemie van het duo op het scherm is geliefd bij hun fans.  Naar hun volgende samenwerking, ‘Tiger vs Pathaan’, wordt reikhalzend uitgekeken door fans.

Op het werkfront heeft Salman Khan interessante films klaarliggen voor release, waaronder ‘The Bull’, ‘Babbar Sher’, ‘Safar’ en een project met AR Murgadoss getiteld ‘Sikandar’. Aan de andere kant heeft Katrina Kaif films als ‘Jee Le Zaraa’ en ‘Sattrangi’ in haar kat.

error: Kopiëren mag niet!