Rihanna omarmt stedelijke jungle in bijpassende set met zebraprint

Rihanna stapt over van luipaardprint op een wilder alternatief. Donderdagavond stapte Rih met haar partner A$AP Rocky naar New York en rockte een bijpassende set met zebraprint voor haar wandeling door de stadsjungle. Het tweedelige ensemble bestond uit een gaasachtige knoopsluiting en een broek, beide bedekt met de zwart-witte dierenprint.

De Fenty Beauty-magnaat combineerde haar set met speelse accessoires. Ze gooide een zwarte lakleren tas over haar schouder en te voet wiegde ze een paar metallic zilveren ballerina’s. Haar sieraden, waaronder zilveren armbanden en grote zilveren oorringen, pasten bij haar schoenen.

Om de trendy look te contrasteren, voegde ze een New York Yankees-baseballpet toe, een van haar kenmerkende streetwear-items.  Misschien is zebra voor Rihanna een luipaardprint wat de Yankees zijn voor de Mets?

Voor haar ontspannen uitstapje door SoHo koos RiRi voor een natuurlijke glamour met zwarte eyeliner en een glanzende bruine lip. Ze droeg haar lange blonde haar in een rechtgetrokken stijl en maakte haar look af met een korte zwarte manicure.

Dit is ook niet de eerste keer dat Rihanna een zebraprint mede-ondertekent.  Vorige maand negeerde de zangeres uit naam van de mode de zomerhitte en hulde zich in een donzig jasje met zebraprint.  Uiteraard monteerde ze een diamanten halsketting met een diamanten halsketting en legde er voor de goede orde enkele diamanten tennishalskettingen bovenop.

error: Kopiëren mag niet!