Pierce Brosnan spaart dure horloges en schrok vaak van hoge prijskaartjes 

Sommige sterren verzamelen auto’s, barbiepoppen, kunst en messen. Anderen verzamelen horloges – en schrikken dan van de bedragen die zij betalen. Bij sommige aankopen bekende Pierce Brosnan soms te twijfelen aan zijn verstand.

De James Bond-acteur heeft een hoop geld te besteden. Zijn vermogen wordt geschat op 200 miljoen Amerikaanse dollar. Zijn grote passie is zijn horlogeverzameling, maar de bedragen voor unieke exemplaren zijn niet mis.

De acteur uit Black Adam, The World’s End en Die Another Day vertelde in de YouTube-video van GQ: “Ik hou van horloges. Dit horloge is een Girard-Perregaux. Horloges hebben altijd deel uitgemaakt van mijn leven.”

Hij vervolgde met: “Ik kocht dit in New York toen ik de film Laws of Attraction maakte met Julianne Moore. Ik kocht het en verliet de winkel met knikkende knieën. Ik trilde helemaal vanwege het bedrag dat ik er voor had betaald.”

Sommige van zijn horloges krijgt hij cadeau, want blijer kun je hem niet maken. Sommige exemplaren zijn zo bijzonder, dat ze ook in films door hem gedragen worden. Echter kun je rekwisieten niet maken!

error: Kopiëren mag niet!