Bezoeker carwash mishandeld en beroofd door 23-jarige verdachte

De 23-jarige M.O., meer bekend als ‘Rediman’, die woonachtig is in de omgeving van de Ladesmastraat, is zaterdag 13 juli door agenten van het Bpolitiebureau Nieuwe Haven aangehouden.

Uit het voorlopige onderzoek van de politie blijkt, dat een man zijn auto voor een wasbeurt naar een carwash in de Watamaleostraat had gebracht. Op een bepaald moment werd hij door M.O. benaderd, die hem om geld vroeg. Toen hij de man zei het geldbedrag niet voor hem te hebben, bracht M.O. de man met een fles een slag toe op zijn hoofd. Hierna gooide hij ook nog enkele flessen naar het slachtoffer toe. 

Bij die gelegenheid vielen persoonlijke spullen uit de tas van het slachtoffer. 

Uit vrees stond de aangever te kijken hoe de verdachte een geldbedrag in Euro’s en een dure parfum wegnam en vervolgens verdween.

Na een algemene oproep voor de eenheden op het veld, lukte het agenten van het oolitiebureau Nieuwe Haven na goed speurwerk de verdachte in het ressort Latour aan te houden. Die werd hierna ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau Latour. 

Het buitgemaakte geldbedrag werd niet op de verdachte aangetroffen. Het vermoeden bestaat dat hij het te eigen bate heeft gebruikt.

Na overleg met het Openbaar Ministerie is de verdachte hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!