Vijay Varma over zijn relatie met vriendin Tamannaah: “We genieten allebei van de publieke aandacht”

Vijay Varma en Tamannaah Bhatia zijn het nieuwe ‘IT-koppel’-koppel van Bollywood.  De Mirzapur-ster vertelde onlangs over zijn relatie met Tamannaah Bhatia in een interview met Mashable India. Hij sprak ook over de grote belangstelling van het publiek voor hun relatie.

De acteur zei dat hij het aanvankelijk verrassend vond hoeveel aandacht hun relatie trok en voegde eraan toe dat de aandacht soms zijn filmreleases overschaduwde. Vijay zei echter dat hij sindsdien gewend is geraakt aan de schijnwerpers. Hij zei ook, dat hij geschokt was hoeveel belangstelling er was voor hun relatie. “Aanvankelijk had ik het gevoel dat het groter nieuws was dan dat mijn film uitkwam.”

Hij voegde eraan toe dat zijn relatie met Tamannaah “sterk en lieflijk” is en dat ze allebei “genieten” van de publieke aandacht. Vijay Varma deelde ook een anekdote van hun reis, waarin hij beschreef hoe ze elkaar toevallig ‘kruisten’ en elkaar vonden. Hij prees de taalvaardigheid van Tamannaah en merkte op dat ze vloeiend Telugu en Tamil spreekt, wat hij intrigerend vindt. Hij zei: “Ek hi time par hum log cross hue ek doosre se (We kruisten onze paden tegelijkertijd). Dus mujhe bahot interessant lagta hai hum dono ka (ik vind onze relatie best interessant).”

Vijay Varma en Tamannaah Bhatia werden verliefd op de set van ‘Lust Stories 2.’ Eerder vertelde de acteur dat hij het initiatief had genomen om Tamannaah mee uit te vragen op het afsluitende feest van de show, dat door slechts vier mensen werd bijgewoond.

error: Kopiëren mag niet!