Sister Silly, Damaru en Kiev brengen hun nieuwste song ‘Chili’ uit

Onlangs bracht Sylvana, die als artiestennaam ’Sister Silly’ heeft, haar nieuwste song ‘Chili’ uit. Sister Silly zingt al vanaf haar 9e jaar, dus zingen is haar passie. Zij zong in een kerkkoor, en zo is haar liefde om te zingen gaan groeien.

Sister Silly zong in GT Connection, samen met onder andere Lauwtje, Redman en Marlon. Zij is bezig al haar eerder gezongen liedjes in een nieuw jasje te steken en ze doet het heel goed, zoals nu het geval met ‘Chili’.

In gesprek met Dagblad Suriname zegt Sister Silly, dat zij in het bijzonder God dankbaar is dat zij als artieste het zover kon schoppen in haar zangcarriere, en ook met steun haar man en kinderen in het dagelijks leven. Haar idolen als Bob Marley, Lucky Dubey, Max Nijman en Patra zijn er helaas niet meer, maar haar Idool Carlos Aaron volgt zij op de voet.

Sister Silly heeft naast zingen ook nog hobby’s als bakken, koken, tuinieren en met haar kinderen leuke dingen ondernemen. Sister Silly bedankt in het bijzonder Damaru en Kiev voor hun bijdrage aan haar lied ‘Chili’, dat nu in een nieuw jasje uit is.

Ook een speciale dank aan een ieder die haar bijstaat zoals de TMG Studio, haar managers zowel in Suriname als in het buitenland, en belooft veel meer te gaan doenm dus een boodschap voor al haar ‘lobi’ fans: blijven jullie Sister Silly volgen.

(Rahana N.)      

error: Kopiëren mag niet!