Johnny Depp of zijn dubbelganger gespot in Plopsaland: “Hij heeft dezelfde tattoos”

Werd Johnny Depp (61) in Plopsaland De Panne gespot? Daar lijkt het wel op, of toch zeker iemand die veel weg heeft van de Amerikaanse acteur. Wie woensdag een bezoekje bracht aan het pretpark kon de lookalike er zien zitten aan een picknicktafel.

Social media is in de ban van iemand die zowel qua gezicht, kledingstijl als tattoos op Johnny Depp lijkt. In Plopsaland De Panne werd de man gespot aan een picknicktafel in Heidiland bij de houten achtbaan Heidi The Ride. Op X deelde iemand een foto met de vraag of Johnny Depp echt rondloopt in Plopsaland of de acteur een dubbelganger heeft. Het bericht ging meteen viraal en werd al meer dan 280.000 keer bekeken.

“Die tattoos komen wel overeen”, schrijft iemand onder het bericht. “De kans dat je dubbelganger exact dezelfde tattoos heeft, is behoorlijk klein”, klinkt het bij een ander. Maar toch zijn er mensen die er niet helemaal zeker van zijn. “Dat is Dohnny Jepp”, staat er ook te lezen.

De vraag of hij Piet Piraat komt vervangen, verschijnt tevens regelmatig. Depp vertolkte jarenlang de iconische rol van Jack Sparrow in ‘Pirates of the Caribbean’. Een klein detail: op een andere foto staat naast hem een tas van Beenhouwerij Renmans. Zou de Amerikaanse superster ook bij ons shoppen?

error: Kopiëren mag niet!