Acteur Benji Gregory (46) uit tv-klassieker ALF overleden

De Amerikaanse acteur Benji Gregory is overleden. Gregory was vooral bekend als zoon Brian Tanner uit de sitcom ALF, die in de jaren tachtig ook in Nederland te zien was. Gregory is 46 jaar geworden.

Amerikaanse media melden dat de acteur al op 13 juni is overleden. Volgens entertainmentsite TMZ is Gregory die dag dood aangetroffen in zijn auto in de Amerikaanse staat Arizona. Hij zou in slaap zijn gevallen en daarna zijn getroffen door een hitteberoerte. Zijn hond, een hulphond met de naam Hans, werd eveneens dood gevonden in de auto.

Het was die dag erg heet in Arizona.

Gregory was vanaf 1986 te zien in de serie ALF, een comedy over een alien die na een noodlanding in de garage van een Amerikaans gezin woont. Gregory was in alle vier de seizoenen te zien en speelde in totaal in 101 afleveringen van de serie. Eerder had hij als kind ook een gastrolletje in The A-Team. In de jaren negentig speelde de acteur onder meer een gastrol in de serie Punky Brewster.

Zijn stem was nog te horen in de film Once upon a forest, daarna stopte hij met acteren. Begin jaren 2000 trad Gregory toe tot de marine, waar hij in 2005 eervol ontslag kreeg. In 2006 trouwde hij met zijn jeugdliefde Sarah.

error: Kopiëren mag niet!