Jennifer Lopez klaar met pogingen om huwelijk met koppige Ben Affleck te redden

Genoeg is genoeg voor FED-UP Jennifer Lopez, die naar verluidt besloten heeft om haar huwelijk met Ben Affleck definitief te beëindigen. Bronnen zeggen dat de diva het zat is om hun relatie te proberen redden. Eerder werd gemeld dat de 54-jarige zangeres wanhopig probeerde haar huwelijk met de 51-jarige Affleck te redden, zelfs nadat hij de handdoek maanden geleden had gegooid.

In juni 2023 kocht het echtpaar een herenhuis van 60 miljoen dollar in Beverly Hills, maar minder dan een jaar later is Ben naar verluidt verhuisd naar een huurwoning van $100.000 per maand nabij zijn ex-vrouw Jennifer Garner.

“J.Lo was aanvankelijk bereid alles te doen om Ben terug te krijgen, maar hij stelde zich niet open”, zegt een insider. Ondanks de scheiding proberen J.Lo en Ben het vriendelijk te houden voor hun kinderen.

J. Lo’s tweeling, Emme en Max, hebben een hechte band met Ben’s kinderen. Het maken van een eenvoudige overgang voor hun kinderen blijft een prioriteit. Ondanks J.Lo’s recente Vaderdagboodschap voor Ben op social media, is het duidelijk dat dit slechts schadecontrole was. “Het draait nu allemaal om imago, vooral van haar kant”, benadrukt de insider.

error: Kopiëren mag niet!