‘African Children’ is het nieuwste lied van Adam Special Unit 

Artiest Adam Special Unit heeft een krachtig nieuw nummer uitgebracht met de titel ‘African Children’. Dit reggaenummer laat niet alleen Adams talenten als songwriter, componist en leadzanger zien, maar draagt ook een diepgaande boodschap van vrede, gelijkheid en eenheid uit. 

In een tijd waarin de wereld met verschillende uitdagingen wordt geconfronteerd, werd Adam geïnspireerd om een ​​lied te creëren dat resoneert met de huidige stand van zaken in Afrika en daarbuiten. Met ‘African Children’ wil Adam hulde brengen aan deze invloedrijke leiders en het belang benadrukken van het volgen van hun paden naar eenheid en vrijheid.

De begeleidende videoclip, opgenomen in de buurt van Parijs, geeft prachtig de essentie van het nummer weer. Adams muzikale reis reikt verder dan ‘African Children’, aangezien hij eerder nummers als ‘Djuka Umang’, ‘Mama’, ‘Hero’ en ‘Bushi Nengue’ heeft uitgebracht, elk begeleid door een boeiende videoclip. Zijn debuutalbum ‘Éclectique’ is beschikbaar op grote streamingplatforms zoals Spotify en Deezer, wat zijn veelzijdigheid als artiest laat zien.

Vermeldenswaard is dat de single ‘Hero’ op verschillende hitlijsten voorkomt op de nationale radiostations.

Adam spreekt zijn oprechte dankbaarheid uit aan zijn fans en erkent de rol die zij spelen bij het vormgeven van zijn artistieke inspanningen. Voor Adam is de verbinding met zijn publiek, vooral tijdens liveoptredens, wat zijn passie voor muziek drijft. Met zijn muziek probeert Adam verandering teweeg te brengen en een gevoel van saamhorigheid te bevorderen dat de grenzen overstijgt. 

(Rahana N.)

error: Kopiëren mag niet!