Saif Ali Khan past beroemde ‘Kareena’-tatoeage op onderarm aan

Bollywood-acteur Saif Ali Khan heeft de krantenkoppen gehaald vanwege het aanpassen van de iconische tatoeage die hij had laten zetten ter ere van zijn vrouw, Kareena Kapoor Khan. Het echtpaar, bekend om hun aanhoudende liefdesverhaal, had fans meer dan tien jaar geleden geboeid toen Saif trots Kareena’s naam in Devanagari-schrift op zijn linker onderarm had getoond.

Het liefdesverhaal van Saif en Kareena begon op de sets van de film Tashan uit 2007. Saif werd gezien met een nieuw tattoo-ontwerp dat de originele “Kareena” -inkt leek te hebben verborgen. 

Deze onverwachte verandering leidde tot een golf van speculatie onder fans, die zich afvroegen of de wijziging voor een filmrol bedoeld was of dat het iets diepers in de relatie van het stel betekende. Toen Saif in 2008 de tatoeage voor het eerst onthulde, had hij de betekenis ervan uitgelegd door te zeggen: “Ik wilde overbrengen: ‘Kijk, dit is wat ik heb gedaan, en het is een behoorlijk serieuze verplichting.’ Ik kan ermee pronken als iemand mij een Casanova noemt!  Ik zal zeggen: ‘Maar dat heb ik nog niet eerder gedaan.'”

De tatoeage had vergelijkingen opgeleverd met het soortgelijke gebaar van David Beckham voor zijn vrouw Victoria, waardoor de status van Saif en Kareena als geliefd Bollywood-machtspaar nog verder werd versterkt.

De zoon van het echtpaar, Taimur Ali Khan, was ook gefascineerd door de tatoeage van zijn vader, waarbij hij er vaak op wees en vroeg naar de betekenis ervan.  Kareena had eerder verteld: ‘Het meest romantische is wanneer mijn zoon ernaar wijst en vraagt: ‘Wat is dat?’ Hij kijkt bijvoorbeeld altijd naar die tatoeage. En Saif zegt: ‘Dit is de naam van je amma.’  En Taimur blijft zich afvragen: ‘Wat zegt hij?’ 

Saif zal de volgende keer te zien zijn in Devara.  De film speelt Jr NTR in de hoofdrol en markeert het debuut van Janhvi Kapoor in de Zuid-filmindustrie. Saif zal de rol van politieagent spelen in deze Telugu-talige film.

error: Kopiëren mag niet!