Selena Gomez debuteert met lang haar transformatie in ‘Jimmy Kimmel Live’

Tijdens een optreden woensdag 26 juni in Jimmy Kimmel Live debuteerde de 31-jarige zangeres en actrice met een nieuw, ultralang kapsel dankzij haarextensies van Great Lengths.

In gesprek met haar Only Murders in the Building-costar Martin Short (die als gastpresentator diende), liet Gomez haar nieuwe lange haar zien, dat een scheiding opzij had en in een gladde uitbarsting was gestyled. Haar glamoureuze kapsel was een perfecte aanvulling op haar chique zwarte Versace-jurk. Het gedeeltelijk transparante ensemble had gouden knopen, een witte kraag en witte manchetten.

Ze droeg zwarte pumps en voor meer dan $ 30.000 aan edelstenen van Simon G Jewelry. De ster droeg bungelende diamanten oorbellen en een reeks dikke diamanten banden. De make-uplook van Gomez, vermoedelijk afkomstig van haar merk Rare Beauty, omvatte gevleugelde eyeliner, glitteroogschaduw en een roze lipkleur. Op een hilarisch moment tijdens het segment kon de actrice haar schoonheidsvaardigheden oefenen door Short een mini-make-over te geven met behulp van Rare Beauty-producten.

De ster was al een tijdje bezig met middellange lokken en experimenteerde af en toe met verschillende lengtes.

Gomez straalde vorige maand elegantie uit op het filmfestival van Cannes, waar ze zowel retrogolven als een strakke paardenstaart droeg. Voor een fotocall voor haar film Emilia Pérez op 19 mei droeg de ster een op maat gemaakte rode off-the-shoulder Giambattista Valli Haute Couture zijden jurk met ruches, zijden organza-rozen over het decolleté en een halflange rok met A-lijn.  Ze complementeerde de look met rode Christian Louboutin-hakken, bijpassende nagels en veerkrachtige, retro-geïnspireerde golven.

Bij de première van de film de dag ervoor was Gomez verbluft in een zwartfluwelen jurk met witte bardotmouwen van Saint Laurent. Ze verfraaide haar look met een Diamond Swan Bulgari-halsketting, verschillende ringen en Santoni-hakken, en haar haar was niet in een slanke paardenstaart gestyled met lokken die het gezicht omlijstten. In maart 2024 toonde Gomez een schoudergrazende stijl in een casual spiegelselfie die werd gedeeld op haar Instagram Stories.

error: Kopiëren mag niet!