Ananya Panday verwelkomt Swarovski’s allereerste laboratorium diamanten collectie in een zwarte bralette en blazer

De klassieke geheel zwarte look van Ananya Panday is powerdressing op zijn best. Ananya Panday’s voortreffelijke smaak in mode is wat haar onderscheidt van de rest.  In haar nieuwste Instagram-inzending sprong de actrice op de corpcore-trend en stond ooit bovenaan de stijllijsten.  Ze koos een zwarte bralette met bandjes uit, met een gestructureerde, vierkante halslijn.

Zonder een omweg te maken van het monotone kleurenpalet, trok Ananya een nauwsluitende minirok aan. De zijsplit was een gewaagde zet, die de actrice gracieus uitvoerde. Ananya gaf een bestuurskamerdraai aan haar OOTD en combineerde het geheel met een zwarte jas met reverskraag, die nonchalant over haar schouders hing. Ze verwerkte de juiste dosis sprankeling in haar kleding door een door Swarovski vervaardigde diamanten halsketting en een enorme ring te dragen.

Eerder zorgde Ananya Panday voor een kantoorsirene-look in een op Balmain afgestemde outfit. De witte dubbele crêpe blazer werd geleverd met stijlvolle bloemenknopen aan de voorkant. De oversized blazer had een unieke asymmetrische zoom, gecombineerd met goed gedefinieerde, gewatteerde schouders. Ananya droeg geen shirt eronder.

Ze combineerde de blazer met een nauwsluitende zwarte korte broek, die tot aan haar knieën reikte. Voor de promoties van Liger verraste Ananya Panday ons met een grijs geruit broekpak van modelabel Kanika Goyal. Ze trok een oversized blazer aan, bestaande uit lange mouwen, gestructureerde schouders en brede kragen. Om de juiste retro-twist toe te voegen, leunde Ananya op een zwart aansluitend korsettopje met een hartvormige halslijn en een kortere zoom.

error: Kopiëren mag niet!