45-jarige man te Livorno aangehouden voor bedreiging en mishandeling van zijn zoon (17)

De 45-jarige S.M. is vrijdag 28 juni in de omgeving van zijn woonadres aan de Ceylonweg door de politie van het bureau Livorno aangehouden ter zake bedreiging.

Zijn zoon M.S. (17) had eerder die dag aangifte tegen hem gedaan van bedreiging. De jongen verklaarde aan de politie, dat zijn vader. die verslaafd is aan alcohol, hem ettelijke keren met de dood heeft bedreigd en jarenlang heeft mishandeld. 

De jongen was op diezelfde dag bezig om het voertuig van zijn buurman te controleren, toen hij plotseling een hand van zijn vader op zijn schouder voelde. Ondanks dat hij een vrees heeft voor zijn vader, vroeg hij hem zijn hand weg te halen. Dit viel niet in goede aarde bij de vader die zijn zoon een slag toebracht in zijn gelaat. 

Door de slag sijpelde er bloed uit de neus van de jongen en kan hij door de slag ook niet goed zien. Hij werd voor medische behandeling door zijn moeder naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo gebracht en deed vervolgens aangifte tegen zijn vader.

De verdachte bader  is hangende het onderzoek na afstemming met het Openbaar Ministerie door de politie in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!