Kim Kardashian (43) heeft leesbril nodig 

Zelfs Kim Kardashian ontkomt niet aan de tand des tijds. De 43-jarige realityster doet er alles aan om leeftijdsloos jeugdig, mooi en vitaal te ogen, maar moest onlangs onderkennen dat ze last krijgt van ouderdomskwaaltjes: haar ogen gaan achteruit. Kim deed haar ontboezeming tijdens een tripje naar het luxe skiresort Aspen met haar familie.

“Kan ik iets vreselijks met jullie delen?”, vroeg ze aan de ontbijttafel terwijl ze met haar telefoon in de hand demonstreerde hoe ver ze het toestel tegenwoordig moet houden om het scherm te kunnen lezen. “Het gebeurde zonder waarschuwing, niet te geloven, ik denk dat ik meer wortels ga eten.”

Na je 40e neemt de elasticiteit van het weefsel rond de ogen af. Hierdoor krijgt de ooglens geleidelijk aan meer moeite om dichtbij scherp te stellen. Dit euvel heeft nu ook de oudste Kardashian zus getroffen, maar Kim is vastberaden haar zicht te verbeteren, ze overweegt meer wortels te gaan eten en sluit zelfs oogtherapie niet uit. Haar moeder Kris (68) moet er smakelijk om lachen.

“Het hoort gewoon bij ouder worden!”

error: Kopiëren mag niet!