Danny De Munk veertig jaar na ‘Ciske de Rat’ weer naakt op tv: “Dat kleine garnaaltje blijft wel achter deze strandbal”

Veertig jaar nadat hij in de film ‘Ciske de Rat’ al uit de kleren ging, verschijnt de Nederlandse Danny De Munk (54) weer naakt op het Nederlandse scherm. In ‘Het perfecte plaatje’ poseert hij met zijn blote billen en een strandbal voor zijn geslachtsdeel. “Dat kleine garnaaltje blijft er wel achter”, klinkt het.

Voor een opdracht in het Nederlandse programma ‘Het perfecte plaatje’ wilde medekandidaat Susan Visser een naakte Danny de Munk fotograferen met slechts een strandbal voor zijn edele delen. In eerste instantie had de ‘Ciske de Rat’-acteur nog netjes zijn onderbroek aan tijdens de filmshoot. “Die gaan we wegshoppen”, beloofde Susan. De acteur bedacht zich even later en werd direct beloond met twee blote billen prominent in beeld. “Er zit toch iets voor”, wimpelde naaktmodel Danny, die zijn geslachtsdeel bedekte met een strandbal. “Dat kleine garnaaltje blijft er wel achter”, grapte hij.

Het is niet de eerste keer dat Danny met zijn blote billen op het scherm verscheen. In 1984 kroop hij in de huid van ‘Ciske de Rat’ en ook daar ging de 54-jarige acteur al eens uit de kleren.

Danny lijkt bovendien ook geen uitzondering op de regel. In de Vlaamse versie van het programma zwierde ook Filip Peeters dit jaar zijn kleren voor de camera uit. In de derde aflevering van de Vlaamse versie kregen ze de opdracht om een naaktmodel te fotograferen. Filip besloot uiteindelijk om niet het model, maar wel zichzelf naakt te fotograferen.

error: Kopiëren mag niet!