Online sollicitatie stembureaupersoneel

Het ministerie van Binnenlandse Zaken (Biza) organiseert van 1 juli tot en met 14 juli de online werving van stembureauleden. Gegadigden kunnen in deze periode uitsluitend online solliciteren via de verkiezingswebsite van het Algemeen Secretariaat Verkiezingen (ASV) op verkiezingen.gov.sr naar de functies van voorzitter, waarnemend voorzitter, lid 3, lid 4, lid 5, plaatsvervangend lid 6, plaatsvervangend lid 7, plaatsvervangend lid 8, plaatsvervangend lid 9 en plaatsvervangend lid 10 van een stembureau.

Online Solliciteren

  1. Ga naar de website: Bezoek verkiezingen.gov.sr en klik op ‘Vacatures’.
  2. Lees de voorwaarden: Klik op ‘Doorgaan’ na het lezen van de algemene voorwaarden voor het solliciteren.
  3. Vul persoonsgegevens in: Vul de gevraagde persoonsgegevens in en upload de vereiste documenten. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een rood sterretje.
  4. Verzend sollicitatie: Klik op ‘Solliciteer’ nadat de persoonsgegevens zijn ingevuld en akkoord is gegaan met de algemene voorwaarden. De sollicitant ontvangt een melding als bevestiging van de online sollicitatie en vervolgens een bevestigingsmail van het Ministerie van Binnenlandse Zaken.

Screening en Training

Na het indienen van de sollicitatie wordt deze zorgvuldig gescreend. Sollicitanten ontvangen ruim vóór aanvang van de training een melding over het vervolg van hun sollicitatie. Bij succesvolle afronding van de training wordt informatie verstrekt over de onkostenvergoeding. Sollicitanten worden ruim vóór de stemdag geïnformeerd over hun benoeming tot lid van een stembureau.

ContactVoor vragen of verdere informatie over het online solliciteren via de verkiezingswebsite kunnen burgers contact opnemen met de helpdesk via telefoonnummer 473154 of een e-mail sturen naar [email protected] of [email protected]

error: Kopiëren mag niet!