Marvel-fans zijn blij: Avengers 5 bevestigt officieel zijn eerste terugkerende held

Het heeft lang geduurd, maar we krijgen eindelijk wat meer details over de aankomende Avengers 5-film. Na de veroordeling van Jonathan Majors kreeg de volgende aflevering intern een naamswijziging, waardoor de MCU in een onstabiele positie terechtkwam wat het volgende filmblok betreft.

De plannen die Marvel had opgesteld, raakten in rep en roer, omdat de belangrijkste antagonist moest worden veranderd en dus waarschijnlijk ook de hoofdverhaallijn. Gelukkig lijkt het erop dat Marvel erin is geslaagd de storm te doorstaan ​​nadat een van de terugkerende helden opmerkte dat Disney “een storm aan het koken is”.

Tijdens een Netflix-interview sprak Benedict Cumberbatch over zijn tijd met het spelen van Doctor Strange, evenals zijn opwinding over de komende film. Cumberbatch zei: “Het is een fijne relatie geweest met [Marvel] sinds [de cast]. Ik kijk erg uit naar Avengers volgend jaar.”

Toegegeven, zijn woorden bieden niet veel houvast, maar ze hebben toch de hoop in het fandom hersteld. De acteur merkte ook op dat het spelen van Doctor Strange een “geschenk” was. “De vreugde om hem te spelen is enorm, maar ook de vreugde om hem te spelen betekent dat ik kan helpen bij het creëren en platformen van verhalen en schrijven. Hij is op heel veel manieren een geschenk in mijn leven”, zei hij.

Extra:

error: Kopiëren mag niet!