Man (36) mishandelt door vriendin en haar twee broers

De 36-jarige C.H., E.B. (39) en M.H. (31), die allen woonachtig zijn in de omgeving van de Industrieweg Zuid te Paramaribi, zijn door de politie van het bureau Livorno op zondag 23 juni ter zake openlijke geweldpleging aangehouden.

Het slachtoffer S.M. (37) deed diezelfde dag aangifte tegen zijn vriendin en haar twee broers. Volgens de aangever lag hij zaterdag 22 juni te slapen toen hij op een gegeven moment een geklop hoorde op de deur. Hij schrok wakker, deed de deur open en zag zijn vriendin C.H. die direct met hem tekeer ging. 

De aangever en zijn vriendin raakten in een woordenwisseling, waarop de broers zich ermee gingen bemoeien. Op een bepaald moment werd de man met verschillende voorwerpen door het drietal mishandeld. Het lukte de man na enige tijd uit handen van de verdachten te komen en rende het huis uit. 

Volgens verklaring van het slachtoffer verkeerde zowel zijn vriendin als haar broers onder invloed van alcohol. De man klaagde over pijn over zijn gehele lichaam en werd met een geneeskundige verklaring verwezen naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

De vrouw en haar twee broers werden ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau waarop ze na afstemming met het Openbaar Ministerie door de politie in verzekering werden gesteld.

error: Kopiëren mag niet!