China ontwikkelt ‘next gen’ AI-aangedreven sekspoppen met focus op ‘emotionele connectie’

AI-technologie is toegepast op de ‘next generation’ sekspoppen die in China worden verkocht om ze interactiever en realistischer te maken, met een focus op ‘emotionele connectie’.

De poppen, die worden gemaakt door Starpery Technology in Shenzhen, China, zullen binnenkort in de schappen liggen, ondanks technologische en ethische vragen. “We ontwikkelen een next-generation sekspop die vocaal en fysiek kan communiceren met gebruikers, met prototypes die in augustus dit jaar worden verwacht”, aldus CEO Evan Lee, geciteerd in de Bangkok Times begin deze maand.

Hij zei dat de technologie al bestaat om poppen te laten praten met eenvoudige dialogen, maar Starpery Technology heeft gewerkt aan het vormen van complexe interactieve reacties tussen de poppen en hun eigenaren. Deze technologie omvat het toevoegen van sensoren en AI-modellen aan de poppen, zodat mensen die ze kopen meer emotionele connectie kunnen vormen.

China heeft momenteel de grootste markt voor sekspoppen, met een verkoop die de verkoop in de VS, Japan en Duitsland samen overtreft.

error: Kopiëren mag niet!