50 Cent: ‘Hacker verdiende in 30 minuten $300 miljoen door mijn X-account te gebruiken om crypto te promoten’

50 Cent beweerr dat een hacker in een half uur $300 miljoen verdiende nadat hij de website van de rapper en de social media-account van de rapper had gebruikt om cryptocurrency te promoten.

Op vrijdag 21 juni maakte 50 Cent op zijn Instagram-account duidelijk dat hij niet geassocieerd was met de $GUNIT-cryptocurrency die op zijn website en op X-account werd gepromoot. Hij vervolgde met te zeggen dat de hacker zijn bewonderaars had opgelicht en met een aanzienlijke som geld was gevlucht. 50 Cent, wiens echte naam Curtis James Jackson III is, beweert dat hij is gehackt en dat de hacker met $300 miljoen is gevlucht door zijn platform te gebruiken om cryptocurrency te promoten.

“Mijn Twitter en Thisis 50.com zijn gehackt”, plaatste de 48-jarige rapper op Instagram. “Ik heb geen associatie met deze Crypto.  Twitter werkte snel om mijn account weer te vergrendelen. Wie dit ooit heeft gedaan, heeft in 30 minuten $300.000.000 verdiend”, voegde hij eraan toe.

In reactie op zijn bericht schreef een gebruiker: “Deze hacker verdient een Grammy”. “Ik hou van crypto, maar dat is niet cool”, zei een ander. Screenshots van de ‘$GUNIT’-memecoin, waarvan de marktwaarde aanvankelijk rond de $1 miljoen schommelde, waren te zien in zijn Instagram-post. Het leek erop dat de X-account van 50 Cent zaterdagochtend nog steeds vergrendeld was. Bovendien werd ook zijn persoonlijke website verwijderd.

error: Kopiëren mag niet!