Sonakshi Sinha en Riteish Deshmukh’s ‘Kakuda’ krijgt een streamingdatum

De film is geregisseerd door Aditya Sarpotdar, wiens horrorkomedie Munjya momenteel in de bioscoop draait. Horrorkomedie Kakuda, met Sonakshi Sinha, Riteish Deshmukh en Saqib Saleem, gaat op 12 juli in première op ZEE5, zo maakte het platform vrijdag bekend. 

De film is geregisseerd door Aditya Sarpotdar, wiens horrorkomedie Munjya momenteel in de bioscoop draait. De streamer deelde het nieuws over de releasedatum van de film in een bericht op social mediaplatform X:

Kakuda ligt in het dorp Ratodi in de wijk Mathura in Uttar Pradesh. “Hoewel Ratodi op ieder ander dorp lijkt, is dat niet vanwege de vloek die er al jaren op rust. Elk huis in de wijk heeft twee op elkaar lijkende deuren, de ene heeft een normale grootte en de andere is kleiner dan de andere.”

De film draait om een ​​eigenaardig ritueel dat eist dat de kleinere deur van elk huis elke dinsdag stipt om 19.15 uur wordt geopend. Het niet naleven van deze regel lokt de woede uit van Kakuda, die de man des huizes straft. Maar wie is Kakuda… Waarom straft hij de mannen in het dorp? Hoe kunnen de dorpelingen van de vloek afkomen?

error: Kopiëren mag niet!