“Fête de la Musique” 2024 in Paramaribo

Sinds 1982 brengt “Fête de la Musique” op 21 juni overal in Frankrijk en de rest van de wereld amateurs en professionals samen voor een gemeenschappelijk doel: samen spelen, zingen, luisteren en trillen in de openbare ruimte.

Fête de la Musique 2024 wordt eveneens gevierd in Paramaribo op vrijdag 21 juni, onder het thema “Terug naar spontane muziek”, van 18:00 tot 00:00 uur. De toegang is gratis en de locaties zullen gelegen zijn in de straten J.F. Nassylaan, Swalmbergstraat en Letitia Vriesdelaan in Paramaribo.

Medewerkers van dit grote evenement in Suriname zijn onder meer de ambassade van Frankrijk, de ambassade van Brazilië, het Consulaat-Generaal van Haïti, de Alliance Française, het Collectivité territoriale de Guyane, HB Media, Theater Thalia, Bar Bizar, Spice Quest, Club Gezellig en Conservatorium Suriname.

Fête de la Musique 2024 zal een uitzonderlijke line-up van vele muziekgroepen en artiesten bieden. Mis deze spectaculaire avond vol ongelooflijk muzikaal talent en entertainment niet!

error: Kopiëren mag niet!