Sonakshi Sinha geeft vrijgezellenfeest voorafgaand aan haar huwelijk met Zaheer Iqbal

Sonakshi Sinha en Zaheer Iqbal gaan deze maand trouwen. Voorafgaand aan hun huwelijk organiseerde de actrice een vrijgezellenfeest. Haar Double XL-co-ster Huma Qureshi was een van de aanwezigen. Sonakshi’s goede vrienden waren ook aanwezig op het feest. De actrice deelde een reeks foto’s op Instagram Stories. Op een van de snapshots poseert ze met Huma. Op een andere foto lachen Sonakshi en haar “bende” allemaal naar de camera.

De locatie is versierd met gouden, witte en zilveren ballonnen. Sonakshi ziet er prachtig uit in een zwarte jurk met pailletten.

Ondertussen genoot Zaheer van een leuk uitje met zijn goede vrienden. Onder zijn metgezellen bevond zich Huma Qureshi’s broer en acteur Saqib Saleem, die samen met Zaheer deelnam aan de festiviteiten. Op het gebied van accessoires combineerde Sonakshi het met een paar transparante blokhakken, een nude basis en een artistieke tatoeage op de enkel van haar linkervoet.

Voor haar haar en make-up ging Sonakshi voor een stralende nude-make-uplook met statement eyeliner, gedefinieerde wenkbrauwen, blozende wangen en een perzikkleurige nude-lipkleur die de look prachtig bij elkaar bracht. Ze stylede haar gesteelde lokken in een sluike look met een zijscheiding.

De Heeramandi-actrice deelde foto’s met haar beste vrienden van wat lijkt op haar vrijgezellenfeest vóór het huwelijk. Sonakshi zag er op haar mooist uit voor de gelegenheid en poseerde in stijl in een zwarte romper geborduurd met pailletten.

error: Kopiëren mag niet!