Nora Fatehi’s Noir ‘Boho Beauty-look’ 

Nora Fatehi bracht hulde aan haar berber Amazigh en stedelijke roots in de look die ze droeg voor het nummer Nora. Ruim een ​​week na de release van haar internationale single ‘Nora’ heeft Nora Fatehi opnieuw de focus op het nummer gebracht. Dus laten we je alles vertellen over wat er gebeurde toen ze een aantal interessante foto’s achter de schermen van zichzelf deelde in een look die een mix was van Marokkaanse en stedelijke kleermakersuitdrukkingen.

Dit was een spiegelbeeld van haar en de levenservaringen waar ze uit voortkwam als geheel. De performer droeg gezichtskunst, een zwarte hoofddoek, geoxideerde zilveren sieraden, een trainingspak en meer voor een look die de prachtige multiculturele invloed liet zien waar ze een product van was.

Nora Fatehi zegt in het bijschrift: “Ik hield echt van deze look! Het gaf een mix van mijn berber Amazigh-roots met de gezichtstatoeages, hoofddoek en sieraden, terwijl ik tegelijkertijd mijn stedelijke roots liet zien met het trainingspak en de lichaamstaal en de tekst bij het eerste couplet van het nummer. Een restant van mijn drukke dagen, waarbij ik elke dag trainingspakken droeg en mijn dromen waarmaakte, maar toch mijn roots overal mee naartoe nam.”

De actrice werd gezien in een op tribal geïnspireerde harembroek en een bijpassende zwarte mouwloze cropped top met brede bandjes. Het ensemble was geborduurd met pailletten die uitdrukking gaven aan haar Marokkaanse afkomst. 

In een andere look trok de actrice een bijpassende hoofddoek en een zwarte trainingsbroek om de harems te veranderen. De look werd op interessante wijze vormgegeven door Rym Elhachimi en gefotografeerd door Mohamed Saad Studio, die weerspiegelde waar ze vandaan kwam.

error: Kopiëren mag niet!