Video Goals -Door de gelijkmaker in de 95e minuut van Albanië blijft Kroatië puntloos in Groep B

Kroatië en Albanië speelden woensdag een intens 2-2 gelijkspel in Hamburg, waarbij Albanees invaller Klaus Gjasula in de blessuretijd de gelijkmaker scoorde. Kroatië had de leiding na een eigen doelpunt van Gjasula, maar zijn late doelpunt ontzegde Kroatië een broodnodige overwinning. Kroatië, dat eerder met 3-0 verloor van Spanje, blijft puntloos in Groep B. Albanië, dat eerder met 2-1 verloor van Italië, staat nu derde op doelsaldo. De spannende wedstrijd, de eerste competitieve ontmoeting tussen de twee teams, eindigde met teleurstelling voor Kroatië, ondanks hun aanvankelijke controle na de rust.