Reggaeton-zanger Don Omar onthult voorafgaand aan extra tourdata dat hij kanker heeft 

De Puerto Ricaanse Reggaeton-ster Don Omar onthulde maandag 17 juni in een Instagram-post dat hij kanker heeft, met een foto van wat lijkt op hem die een ziekenhuisarmband draagt.

De Puerto Ricaanse zanger ondertitelde de post in het Spaans en schreef dat hij “morgen” kankervrij zal zijn. Er waren geen aanvullende details over zijn diagnose of behandeling. “Goede bedoelingen worden goed ontvangen”, schreef hij volgens de vertaling. “Zie jullie gauw.”

De post komt slechts enkele uren nadat Omar een video plaatste waarin hij auditie doet voor dansers voor de tweede etappe van zijn ‘Back to Reggaeton’-tour.  Nieuwe shows worden in augustus hervat, te beginnen met een stop in Oakland, Californië.

Omar, wiens echte naam William Omar Landrón Rivera is, werd begin jaren 2000 populair. Hij heeft sinds 2003 acht studioalbums uitgebracht en heeft twee van de dertien Latin Grammy-prijzen gewonnen.

Hij bracht ook vele jaren een beroemde ruzie door met collega-zanger Daddy Yankee, ondanks het feit dat hij al vroeg in hun carrière samenwerkte en toerde.  Volgens Billboard plaatsten de twee mannen in december in afzonderlijke Instagram-posts dat ze de strijdbijl hadden begraven.

error: Kopiëren mag niet!