Personeel Openbare Werken afdeling Nickerie bijeen voor informatiesessie 

In het district Nickerie kwamen recentelijk alle medewerkers van het ministerie van Openbare Werken (OW) voor het eerst samen voor een informatiesessie. De sessie werd ook bijgewoond door medewerkers vanuit Wageningen en Coronie. Dit markeerde een belangrijke stap in de nationale aanpak van het ministerie, aangezien soortgelijke sessies in alle districten zullen worden gehouden.

Tijdens de sessie werd gedetailleerd uitgelegd wat elke afdeling binnen het ministerie doet. Verder werd gepraat over de stand van zaken met betrekking tot de lopende projecten. OW-minister Riad Nurmohamed benadrukte de toekomstvisie en plannen van het ministerie tijdens zijn toespraak.

Aan het einde van de sessie ontvingen zes medewerkers hun certificaten symbolisch op het podium als erkenning. De overige medewerkers zullen hun certificaat aanstaande maandag op het werk ontvangen.

De informatiesessie in Nickerie was een succes en markeert een nieuwe fase van transparantie en betrokkenheid van het ministerie van Openbare Werken. Dit initiatief zal moeten bijdragen aan een betere coördinatie en uitvoering van de projecten die bijdragen aan de ontwikkeling en het welzijn van ons land.

error: Kopiëren mag niet!