Oud-parlementariër Charles Pahlad overleden

Oud-parlementariër en ondernemer Charles Pahlad is zondag 16 juni overleden. Hij werd 81 jaar. Pahlad werd geboren op 27 november 1942 en was tussen 2005 en 2010 namens de NDP parlementariër voor het district Wanica. Pahlad was ook voor een periode ondervoorzitter van de NDP en coördinator van het district Wanica.

In 2015 keerde hij de NDP de rug toe en maakte de overstap naar de VHP. Sindsdien was hij steeds minder actief in de politiek. Pahlad was daarnaast ook ondernemer en muzikant. 

President Chandrikapersad Santokhi, die momenteel uitlandig is, nam  kennis van het overlijden van Pahlad en memoreerde hem als een veelbewogen mens die op diverse gebieden jarenlang zijn bijdrage heeft geleverd aan de ontwikkeling van het land. “In 2015 verwelkomde ik de heer Pahlad binnen de VHP en hij is sindsdien een gewaardeerd lid van onze partij geweest. Mede namens de VHP wens ik zijn familie, vrienden en de totale Surinaamse gemeenschap veel sterkte toe met dit smartelijk verlies. Moge zijn ziel in vrede rusten”, aldus president Santokhi over Pahlad.

error: Kopiëren mag niet!