Echtpaar Loilargosain-Kalloe viert 50-jarig huwelijk

Namens districtscommissaris Mohamed Shafiek Goelaman van Wanica Zuid-Oost werd op 15 juni de felicitatie overgebracht aan het 50-jarig huwelijk echtoaar Loilargosain-Kalloe door de bestuursambtenaren.

De heer Bishmoedath Ghosein Loilargosain zag het levenslicht op 24 december 1951 in het district Suriname, en komt uit een gezin van 12 kinderen waarvan hij het 9e kind is. Toen hij 19 jaar oud was werkte hij als incassomedewerker bij een bedrijf. Na enkele jaren trad hij in dienst als onderwijzer bij de overheid tot zijn pensionering met zo’n 38  dienstjaren.

Zijn hobby was voetballenm maar hij luistert ook nog heel graag naar muziek.

Mevrouw Kamlawatie Kalloe is geboren in op 15 januari 1954 in het district Suriname, en is het oudste kind uit een gezin van 10 kinderen. Na het huwelijk kregen zij en haar partner de gelegenheid om hun eigen winkel op te zetten op hun woonadres. Daarnaast had ze ook de zorg over het gezin. Haar hobby’s zijn koken en tuinieren. Ook is zij in het dagelijks leven bezig met het maken en verkopen van snacks.

Uit het huwelijk zijn 2 dochters en 2 zonen geboren. Ook is het echtpaar rijk aan 1 kleinkind. Met trots kondigt het echtpaar aan hun eigen woning te hebben opgezet en reizen naar het buitenland zien zij als hoogtepunten in het leven.

Als geloofsovertuiging belijdt het echtpaar het hindoe geloof en bezoekt de mandir ‘Shri Krishna’. Bij zo’n gouden mijlpaal worden de middelen die hierbij horen overgemaakt op een bankrekeningnummer opgegeven door het echtpaar. 

error: Kopiëren mag niet!