Chauffeur truck met houtblokken komt om het leven bij eenzijdig ongeval in Sipaliwini

Bij een verkeersongeval zaterdag 15 juni op de weg naar Djaikreek ter hoogte van km 27 is de truckchauffeur N. ter plaatse overleden. De politie van het bureau Atjoni kreeg die dag melding van een verkeersongeval met dodelijke afloop, waarop agenten naar de plek gingen voor onderzoek. 

Daar aangekomen troffen agenten het slachtoffer N. in de cabine van een vrachtwagen aan, die beladen was met houtblokken. Volgens het voorlopige onderzoek van de politie kwam het slachtoffer kort voor het ongeval vanuit de houtlading langs de weg en reed richting de Gaama Abagoweg. 

Bij het beschrijven van een bocht naar links, waar een afdaling is, heeft de truckchauffeur vermoedelijk de controle over de besturing van de truck verloren. Hij kwam vervolgens aan de rechterzijde van de weg terecht en belandde in de langs de weglopende beek. 

Een arts stelde officieel de dood van het verkeersslachtoffer vast. Het lichaam van N. is in opdracht van het Openbaar Ministerie voorlopig in beslag genomen en het verder onderzoek in deze zaak is  overgedragen aan de verkeersunit van Regio Midden.

error: Kopiëren mag niet!