Travis Scott krijgt ruzie met Cher’s vriend ‘AE’ op afterparty Cannes Filmfestival

Een video die een woordenwisseling lijkt te tonen op een afterparty in Cannes waarbij de vriend van Travis Scott en Cher, Alexander “AE” Edwards, betrokken was, heeft de social media in rep en roer gebracht. Bij de vechtpartij, die plaatsvond op de afterparty van promotor Richie Akiva, was volgens TMZ ook producer Southside betrokken.

Bronnen die dicht bij de situatie staan, vertellen de outlet dat het gevecht begon toen rapper Tyga en Travis achter de DJ-booth zaten en Richie naar de microfoon ging om beide rappers te schreeuwen en zei: “We hebben T-Raww, AE en Travis in het gebouw.”

Travis was naar verluidt niet blij dat hij op één hoop werd gegooid met Tyga en vatte het niet goed op, wat AE, die ook Tyga’s beste vriend is, ertoe aanzette iets tegwn Travis te zeggen.

Topvideo’s – Tony Finau pronkt met elke club in zijn golftas. Vervolgens benaderde Travis de beveiliging van Tyga met bedreigingen en verliet het podium. De kunstenaar uit “Astroworld” keerde kort terug met Southside, die met AE worstelde, wat vervolgens leidde tot de confrontatie tussen Travis en AE.

Maar bronnen zeggen dat niemand ernstig gewond is geraakt en dat de beveiliging de situatie snel heeft opgebroken voordat het escaleerde. Travis en Southside keerden terug naar hun auto’s, terwijl AE en Tyga bleven en tot in de vroege ochtend van de rest van het evenement genoten.

error: Kopiëren mag niet!