Grootste film ‘Welcome To The Jungle’ uitgesteld naar 2025 vanwege Visual Effects

Bollywood maakt momenteel een moeilijke tijd door. Terwijl kleinere films als Munjya en Srikanth het goed doen, zijn grote films als Bade Miyan Chote Miyan, Maidaan en Chandu Champion geflopt. Er waren hoge verwachtingen van films als Singham Again, Stree 2 en Welcome To The Jungle om succes terug te brengen in de industrie.

Singham 3 verschijnt op Diwali en Stree 2 op 15 augustus. Welcome To The Jungle is echter uitgesteld tot volgend jaar. Welcome To The Jungle, geregisseerd door Ahmed Khan, zou aanvankelijk rond Kerstmis 2024 verschijnen en botsen met Sitaare Zameen Par van Aamir Khan.

Niet alleen Bollywood, maar zelfs Akshay Kumar had hoge verwachtingen van Welcome To The Jungle, het derde deel uit de populaire Welcome-serie.  De eerste film uit 2007 was een enorme hit en is nog steeds geliefd bij velen. Uit bronnen blijkt dat de film op grote schaal wordt gemaakt. Bij het eerste opnameschema, dat in mei plaatsvond in Aarey, Maharashtra, was de hele cast betrokken, maar er zijn nog meer schema’s en aanzienlijk VFX-werk (Visual Effects) over. Om deze redenen lijkt de geplande releasedatum van december 2024 onwaarschijnlijk.

De handelsexperts voorspelden een minimale opbrengst van 300 crores netto voor Welcome To The Jungle als het dit jaar met Kerstmis zou verschijnen.

error: Kopiëren mag niet!